Visie

Wij willen patiënten helpen via een individuele aanpak met aandacht voor zowel hun fysieke als hun psychische klachten. Wij hebben aandacht voor het ganse lichaam. In een gemoedelijke omgeving trachten wij te luisteren naar onze patiënten en zorgen wij dat zij ook inspraak hebben in hun behandeling.

Kinesitherapie bestaat uit twee woorden : "therapeia" ( verzorging, behandeling van het lichaam) en "kinesis" (beweging).  Het actief bewegen stimuleren zal dan ook altijd een hoofddoel zijn binnen onze benadering.

Wij geloven ook in een optimale samenwerking binnen en buiten de praktijk, waarbij soms beroep gedaan wordt op de expertise van iemand binnen de praktijk. Wanneer wij denken dat we de patiënt niet voldoende kunnen verder helpen sturen wij ook door naar mensen die hier beter voor bevoegd zijn.

Ons Team

Nele Cnudde

Nele Cnudde

Kinesist

In 2000 ben ik afgestudeerd als licentiaat in de Motorische revalidatie en kinesitherapie aan de Universiteit Gent en heb vervolgens nog 1 jaar sportkinesitherapie gevolgd aan KULeuven  en manuele therapie bij VWMT (Vlaamse Werkgroep Manuele Therapie).

Lees meer
Jolien Verbruggen

Jolien Verbruggen

Kinesist

Voor mij was het al snel duidelijk dat ik verder wou in de richting van sport en wetenschappen. Afgestudeerd in 2016, als Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de universiteit van Gent, kon ik onmiddellijk starten in Kine Kwadraat en bij mijn papa in Merelbeke.

Lees meer
Jolien Van de Vijver

Jolien Van de Vijver

Kinesist

Ik ben in 2011 afgestudeerd als Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de universiteit van Gent. Nadien heb ik nog een jaar postgraduaat sportmanagement gevolgd aan de VUB, tekenend voor mijn grote passie voor sport.

Lees meer
Catherine Bayart

Catherine Bayart

Kinesist

Ik behaalde in 2021 mijn diploma als master in de Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen aan de KU Leuven.  In het academiejaar 2021-2022 ga ik mijn kennis verder uitdiepen door een extra opleiding te volgen, het postgraduaat manuele therapie aan de universiteit van Gent.

Lees meer

Onze praktijk